Jussunk közösen egyezségre!

Ha bármilyen konfliktus vagy nézeteltérés nehezíti kapcsolataid működését, és szeretnéd biztonságosan és békésen megoldani ezeket a helyzeteket, akkor a mediáció segítségedre lehet.

Célunk a közös megoldáskeresés, a konszenzus létrehozása.

Fedezd fel, hogyan segíthetünk neked a konfliktusok kezelésében, a megegyezések elérésében.

Ez kell nekem!

Miért válaszd a LÉTRA Egyesületet?

Így segítünk megtalálni a megoldást:

Cél orientáltság

Fő feladatunknak tartjuk, hogy olyan konszenzus jöjjön létre a résztvevők között, amelyet közös akarattal, mindkettőjük beleegyezésével hoznak meg. Ez azért fontos, mert a látszat megegyezések, illetve a másik kedvéért hozott döntések nem tarthatók be hosszútávon.

Konfliktusmegoldási készségek

Tapasztalatunk van a konfliktusok kezelésében és azoknak a gyakorlati módszereiben. Segítünk nektek azoknak a készségeknek az elsajátításában, amelyekre szükségetek van a probléma megoldásához.

Kommunikáció, együttműködés

Segítünk abban, hogy együtt tudjatok működni a megoldás érdekében. Elérjük, hogy mindkét fél hangot kapjon és hallgasson egymásra. Segítünk a hatékony kommunikációban, közelítjük az álláspontokat, és a megoldás irányába tereljük a feleket.

Bizalmi kapcsolat

Az egyik legfontosabb szempont a mediátor kiválasztásánál a bizalom. Fontos, hogy mindkét fél bízzon bennünk, és nyugodtan megosszák a gondjaikat és aggályaikat. Ez segít a probléma hatékonyabb kezelésében.

Milyen területeken vagyunk kompetensek?

Ezekben az esetekben tudunk neked segíteni

A mediáció hatékony eszköz lehet a konfliktusok megoldásában és a felek közötti megegyezés elérésében, különböző élethelyzetekben és területeken.

Hogyan dolgozunk?

Erre számíthatsz az együttműködésünk során

Kik vagyunk mi?

Ismerkedj meg velünk jobban

Csemer Patrícia vagyok, és az én küldetésem, a konfliktusmentes közösség építés. Számomra ez nem csak munka, hanem szenvedély és elkötelezettség is. Úgy gondolom, hogy minden embernek és csoportnak joga van egy olyan környezethez, ahol az együttélés békés, és ahol az emberek megértőek és támogatóak egymással.

Mindig arra törekszem, hogy egy vitában a helyzet elmérgesedése helyett a közös megoldáskeresés, konszenzus legyen a cél és a megoldás. Hiszem, hogy ebben az empátia és a megértés kulcsfontosságú, és közös erővel meg lehet találni a konflikusok békés, konstruktív és kölcsönösen elfogadható megoldásait, amely minden félnek sikerélményt biztosít.

Örömmel várok minden olyan lehetőséget, amikor segíthetek nektek abban, hogy harmonikusabb és megértőbb közösségekké váljatok. Legyen szó iskolai, családi, munkahelyi vagy más közösségekről, mindig készen állok arra, hogy veletek együtt dolgozzak a pozitív változásokért.

Írj nekünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha úgy érzed, hogy mi lehetünk a megfelelő mediátor a problémátok megoldására, örömmel állunk rendelkezésedre, hogy további részleteket beszéljünk meg, és elkezdjük a közös munkát.

Kérlek, ne habozz feltenni a kérdéseidet vagy kifejteni bővebben a problémádat a +36 30 934 8220 telefonszámon, vagy üzenetben. Bízunk benne, hogy együtt képesek leszünk megtalálni a legjobb megoldást.

    Melyik terület érdekel?