Fejlődj Velünk!

Ha te is arra vágysz, hogy fejlődj, és olyan módszereket sajátíts el, amelyek segítenek az előtted álló kihívások kezelésében, akkor jó helyen jársz.

Mindegyik tréningünk interaktív és gyakorlatorientált, így a megszerzett ismereteket azonnal alkalmazhatod a mindennapokban. Célunk az, hogy segítsünk fejlődni és magabiztosabbá válni az életed különböző területein.

Ez kell nekem!

Galéria

Tréningeink

Hogyan csináld jobban?! Alulteljesítő tehetségekkel foglalkozó szakemberek kompetencia fejlesztése

Az alulteljesítő tehetséges gyermekek/fiatalok fejlesztése számunkra az egyik legfontosabb küldetésünk. Büszkék vagyunk arra, hogy segíthetünk nektek a kihívásokkal teli, nehéz, de annál nemesebb úton.

Miért pont a LÉTRA a megfelelő hely a tanulásra?

Mit kínálunk?

Nagyon várjuk, hogy együtt dolgozhassunk és segíthessünk abban, hogy még több gyermeknek/fiatalnak nyújthass segítséget és támogatást a fejlődésükben.

Ez kell nekem!

Asszertív kommunikáció

Az asszertív kommunikáció egy olyan kommunikációs stílus, amely lehetővé teszi számodra, hogy hatékonyan és tiszteletteljesen fejezd ki az érzéseidet, gondolataidat, szükségleteidet és véleményedet mások felé mind a munkahelyi, mind a személyes életben.

Miben segítünk?

Ezeket érheted el általunk!

Ha további információra van szükséged, vagy bármilyen kérdésed van a képzéssel kapcsolatban, ne habozz megkeresni minket! Nagyon várjuk, hogy részt vegyél a programon!

Ez kell nekem!

Konfliktuskezelés

A konfliktuskezelés olyan készség, amely számos területen rendkívül hasznos lehet az életed során. A problémák hatékony kezelése hozzájárulhat ahhoz, hogy sikeresen és békésen tudj navigálni a kihívások között.

Miért érdemes részt venni a tréningen?

Ebben tudunk segíteni

Remélem, hogy csatlakozol a tréninghez, és te is megtapasztalod ennek az értékes készségnek az előnyeit az életedben.

Ez kell nekem!

Kik vagyunk?

Tudj meg rólunk többet!

Nagy elkötelezettséggel és lelkesedéssel dolgozunk azon, hogy segítsünk nektek abban, hogy fejlesszétek magatokat, könnyebbé tegyétek mindennapjaitokat az élet különböző területein.

Az évek során sokat képeztük magunkat, és számos tapasztalatot szereztünk. Hisszük, hogy a fejlődés sosem áll meg, és mindig van lehetőség az új dolgok tanulására és az önkifejezésre. Küldetésünk, hogy megosszuk a komplex módszereinket veletek. Az alulteljesítő tehetséges gyerekek/fiatalok fejlesztése, az asszertív kommunikáció és a konfliktuskezelési tréninggel abban szeretnék segíteni, hogy megtaláljátok azokat a készségeket, amelyek sikerhez vezetnek.

Meggyőződésünk, hogy a gyakorlatorientált megközelítés a legjobb módja a fejlődésnek. A tréningjeink informálisak, gyakorlatalapúak, sok magyarázattal kísért feladatokkal valósulnak meg. Olyan eszközöket és gyakorlati megoldásokat kínálunk, amelyeket azonnal alkalmazhatsz a munkád és az élet bármely terén.

Örömmel mutatom be a csapatot, akik velem együtt segítenek Ön és a gyerekek rejtett tehetségének kibontakoztatásában, kommunikációs készségeinek fejlesztésében, és a konfliktusok hatékony kezelésében.


Bízunk benne, hogy együtt dolgozhatunk azon, hogy elérjük a céljaidat, felfedezzük a rejtett potenciálodat, és megkönnyítsük a mindennapjaidat.

Örömmel várunk mindenkit, aki készen áll a változásra és a fejlődésre.

Írj nekem!

Ha szeretnél többet megtudni a tréningeinkről, ha kérdéseid vannak, vagy jelentkezni szeretnél valamelyik tréningünkre, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Várjuk a lehetőséget, hogy segíthessünk nektek a fejlődés útján!

Lépj velünk kapcsolatba a +36 30 934 8220 telefonszámon, vagy üzenetben.

    Melyik terület érdekel?