Hozd ki magadból a maximumot!

Hiszünk abban, hogy minden gyerek, fiatal tehetséges valamiben, csak a megfelelő eszközt szükséges megtalálni annak kibontakoztatásához. Ez alól nem jelentenek kivételt az alulteljesítő tehetségek sem.

Küldetésünk, hogy gyermekedből a legtöbbet hozzuk ki.

Dolgozzunk ezen együtt, és segítsünk neki, hogy kiegyensúlyozott, boldog ember legyen!

Erre van szükségem!

Akik már megbíztak bennünk:

Mit szeretnénk elérni

Missziónk

Szülőként, pedagógusként vagy segítőként gyakran előfordul, hogy aggódsz a gyermeked miatt, segíteni szeretnél neki, de nem tudod, hogyan.

Pontosan tudjuk, hogy azok a gyerekek, akik alulteljesítenek gyakran élnek át kudarcélményt, mely önértékelési és belső motiváció vesztéssel is párosul. Ez stresszt és frusztrációt okozhat, ami akár viselkedési problémákkal párosulhat.

Éppen ezért olyan új módszereket és jó gyakorlatokat fejlesztettünk ki, amelyek innovatív, hiánypótló eszközt jelentenek számotokra, amelyek segítségével:


Támogatjuk a gyermekedet a fejlődés útján, segítünk a problémák megoldásában, és önbizalmat adunk neki az új kihívásokkal való szembenézéshez.

Fő célunk, hogy magabiztosabbak és boldogabbak legyenek, a társadalom elfogadóbb , befogadóbb legyen velük, és a későbbiekben olyan munkát találjanak, amilyet csak szeretnének.

A Pannon TV Közügyek című műsorában felkértek minket egy interjúra, amiben bővebben beszélünk a LÉTRA Egyesület tevékenységéről. A videót a képre kattintva tekintheted meg.

Hogyan segítünk?

SzolgáltatásainkLesd meg milyen hangulatban telik nálunk egy műhelyfoglalkozás! A videóért kattints az alábbi képre:

Miért válassz minket?

Nálunk a gyerekek megkapják a megfelelő támogatást ahhoz, hogy kibontakozhassanak, és az alulteljesítő fiatalok tehetsége sem marad rejtve a foglalkozásainknak köszönhetően. Íme néhány további érv, amiért érdemes velünk dolgozni:


Személyre szabott megközelítés

Minden gyerek egyedi, és a tehetségük is különböző. Munkánk során kiemelten fontosnak tartjuk a személyre szabott figyelmet. Az egyéni erősségek és gyengeségek alapján segítünk nekik, hogy maximálisan kihasználhassák potenciáljukat.

Empátia és megértés

A fiatalok gyakran küzdenek azzal, hogy elismerjék magukban a tehetségüket, vagy hogy elfogadtassák környezetükkel. Az empátia és megértés alapvető a munkánkban, fontos, hogy a gyerekek érezzék, hogy valaki mellettük áll, és hisz bennük.

Hosszú távú előnyök

A tehetség felfedezése és fejlesztése hosszú távon is előnyökkel jár a gyermekek számára. Megkönnyítheti az iskolai sikerességüket, és boldogabbá teheti az életüket.

Támogató közösség építése

A tehetségek fejlesztése nem egyszemélyes folyamat. Az együttműködés a szülőkkel, tanárokkal és más szakemberekkel is alapvető, és mi szívesen segítünk abban, hogy támogató közösséget építsünk fel a gyerekek körül.

Szakmai tapasztalat

Hosszú évek óta foglalkozunk tehetséggondozással. Több fiatalnak segítettünk abban, hogy felfedezzék és kibontakoztassák a rejtett tehetségüket. Az eddigi sikeres esetek a garancia arra, hogy hatékonyan tudok dolgozni ezen a területen.

Neki már segítettünk

Sikersztori

Örömmel osztjuk meg veletek az egyik sikertörténetet, amely egy olyan gyerekről szől, aki részt vett az egyesületünk programjaiban. Ez a kis történet nem csak arról szólnak, hogy fejlődnek a gyerekek, hanem arról is, hogy milyen mértékben változik meg az életük és a családjuk élete.

Farkas Renátó

Ez a sikertörténet csak egy példa arra, hogy milyen hatással lehetünk a gyerekekre és családjaikra. Ha szeretnéd, hogy gyermeked olyan fejlesztő programban részesüljön, amely a tehetségét és önbizalmát segíti elő, ne habozz kapcsolatba lépni velünk.

kapcsolat

Ha felkeltettük a figyelmedet, hívj a +36 30 934 8220 telefonszámon, vagy küldj üzenetet, szívesen válaszolok minden kérdésre!

    Melyik terület érdekel?